Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
A Vevő 2 szállítási mód közül választhat:

1.Házhoz szállítás - a Magyar Posta Logisztikán (MPL) keresztül történik. Vállalási határidő: minimum 72 óra a megrendelés visszaigazolása után (telefon vagy e-mail). A kiszállítás költsége a megrendelt termék(ek) súlyától függően változik. A megállapított díj nem tartalmazza az ADR köteles termékek esetében felmerülő esetleges további költségeket. Erről külön tájékoztatást ad Eladó.

A szállítási cím kötelezően kitöltendő!

Lehetőség van a több szállítási cím rögzítésére is, melyek közül itt, a már regisztrál vásárló, a megfelelőt kiválaszthatja. 

2.Személyes telephelyi átvétel – az Eladó raktárában lehetőség van a megrendelt áruk személyes átvételére.

Raktárhely címe: Nutrikon Kft. 7696 Hidas, Hrsz. 1211. Az áru átvétele előzetes telefonon történt egyeztetés után: hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között lehetséges. Telefon:  +36 70 771 3716

Az ADR köteles terméket kiadása csak a szállítójármű törvény által előírt ADR alkalmasságának megállapítása után lehetséges!

A termék szállításának módja kitöltése után a Vevőnek ki kell választania a rendelkezésre álló fizetési módok közül, hogy melyiket választja.

Fizetési módok:

1.Utánvét: kizárólag MPL-lel való kiszállítási keretében választható. Díja 450,- Ft + ÁFA

2.Előreutalás: A megrendelés lezárása után a megadott e-mail címre egy „Előleg bekérő levél” érkezik, mely tartalmazza a megrendelt termékek értékét és a választott szállítási mód díját, valamint a fizetési mód kedvezményét. A feltüntetett összeget a Vevő a számú, az Eladó HU04 1010 3881 0476 9500 0100 3005 Budapest Bank Zrt-nél vezetett számlájára a megjegyzés rovatban a megrendelés és a díjbekérő számának feltüntetésével köteles mihamarabb átutalni. Az összeg jóváírásáról Vevő e-mailben kap értesítést. A megrendelés teljesítésének folyamata csak a megrendelés teljes értékének kiegyenlítése után indul meg. A megrendelt terméket/termékeket az előleg beérkezéséig, de legfeljebb a díjbekérő kiküldését követő 5 munkanapig a megrendelő részére Eladó fenntartja. A 6. munkanaptól a rendelkezésre állásról Eladóval egyeztetés szükséges.

3.Készpénzes fizetésre csak raktári áruátvételkor van lehetősége a Vevőnek.

4.Bankkártyás fizetési mód: Jelenleg nem elérhető

 

Utolsó pontként megjelenítésre kerül a Vevő számára a vásárlás „Összegzése”, melyet áttekintve – ha a Vevő minden információt helyesnek talál - a „RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE” gombra kattintva tud beküldeni Eladó részére. A rendelés véglegesítésével Vevő tudomásul veszi, hogy vásárlása fizetési kötelezettséget von maga után! A „Rendelés véglegesítése” gombra kattintás előtt még szükséges az „Elfogadom az Általános Szerződési feltételeket” felirat előtti kis négyzetre kattintani, csak így lehet a rendelést véglegesíteni.

A számlát a csomag nem tartalmazza, a számlát elektronikus módon a vásárláskor megadott e-mail címre fogjuk küldeni.

A megrendelés elküldése után a megrendelést a webes felületen módosítani nem lehet. Az esetleges módosításokat telefonon vagy írásban lehet kérni Eladótól a megrendelés számára hivatkozva a megrendelés teljesítése előtt. Az esetleges módosításról írásban küldünk visszaigazolást. A webes felületen a ’Rendeléseim’ menüpontban csak az eredeti megrendelés marad látható; a változtatás ezen a felületen nem követhető nyomon. Amennyiben a módosítás iránti kérelem a megrendelés Vevő általi véglegesítését követő 24 órán belül nem történik meg, akkor az eredetileg megrendelt termék/ek-re vonatkozóan jött létre a szerződés a felek között, s a késve történő módosítás miatti felelősség és kár a Vevőt terheli.

Amennyiben a Vevő tévesen rendel meg terméket, akkor a tévesen megrendelt terméket az átvételtől számított 5 munkanapon belül raktárunkban (cím: 7696 Hidas, Hrsz. 1211.), sértetlen csomagolásban a megrendeléskor érvényben lévő, a számlán szereplő nettó egységár – 5% (+ ÁFA) áron kérheti Eladótól annak más termékre való cseréjét. Pénzvisszatérítésre nincs mód.

Amennyiben Eladó tévedésből más terméket küld vagy ad át a Vevőnek, akkor a visszaszállítás és az újra-kiszállítás, illetve a csere költségei az Eladót terhelik

Több megrendelés összevonása: Lehetőség van több megrendelés együttes szállítására. Ezt az marketing@fitonatur.hu vagy a buda.richard@fitonatur.hu e-mail címen vagy telefonon kapcsolattartóknál lehet kérni. A megrendelések összevonása és együttes kiszállítása mindig egyedi elbírálás alá esik.